Najnovšie recenzie zo sekcie Kontaktné šošovky
Supervision Lenjoy Monthly Comfort 6 šošoviek
Anonym
Pridané: 28. júla 2023
(naposledy upravené 28. júla 2023)
- Tieto šošovky som si objednala naposledy namiesto mojich SofLens59. To sú vyhodené peniaze! Normálne som ich chcela reklamovať (lenivosť písať maily atď ale zvíťazila). K veci. Šosovky škriabu, sú neohybné, vypadávali mi normálne z oka. V oku pôsobili neohybne, no absolútny diskomfort. Po pár vypadnutiach z oka samozrejme prišlo aj pretrhnutie šošovky. Podotýkam, že nosím šošovky od svojich 16tich rokov (to je takmer 20 rokov svojho života) a v živote som takéto otrasné šošovky nemala (to som vyskúšala rôzne značky). Hneď som sa vrátila k mojim "starým". Zvyšné 4 Lenjoy čo mi zostali mám stále doma a ani ich nejdem skúšať, rovno ich hodím do koša. Idem objednávať opäť starú značku.
- Tenké, pohodlné. Mala som jedny na skúšku a sú super. Oproti predošlej značke jemnejšie, necítim ich v oku. Zostávam pri tejto značke.
- Vysoka cena
- Vysušujú oči
- Nekomfort, škriabu
- Problém vybrania z oka
Bausch & Lomb SofLens Natural Colors Platinum dioptrické 2 šošovky
Registrovaný používateľ
Pridané: 31. októbra 2019
(naposledy upravené 12. novembra 2019)
- Šošovky pekne kryjú,
- vyzerajú prirodzene
- Šošovka bola zlepená k sebe (nie je vylúčené, že je to chybou obchodu- vasesosovky)
- Veľmi skoro sa trhajú
- Kvalitný material
- Ľahké sa nasadzovanie
- Suchosť očí
Pôsobyly suché oči u mňa. Ináč kvalitný materiál, ľahko sa nasadzuje.
- Tenka
- Dobre.
- Pohodlne nosenie
- dobre sa prispôsobuju oku
- párkrát prišli v balení zlepené
- pohodlne
- ani po celom dni nyvysusuju oci
- vyssia cena
2 sosovky sa mi po troch dnoch pretrhli
Vyskúšal som 2 alebo 3 druhy (značky) šošoviek, s týmito som najviac spokojný, čo sa komfortu nosenia týka. Zatiaľ teda zostávam pri nich.
- možem v nich zaspať a keď sa zobudím, bez problémov otvorím oči, neštípu ma, ani nebolia a nevidím na modro :)
- sú veľmi jemné a človek ani necíti, že ich má celý deň na očiach
- odporúčam všetkým s citlivými očami, alebo s citlivosťou na šošovky (ja som vyskúšala asi 5 druhov a zatiaľ tieto sú najlepšie)
- Po pomerne dlhých problemoch s nosením moderných typov sosoviek (mesačné, jednodňové), kedy som mala neustale pocit suchého oka a úplne zahmlené videnie už po pár hodinách nosenia, som sa vrátila k tomuto typu šošoviek, ktoré som používala ešte pred niekoľkými rokmi. Musím povedať, že hoci vraj ide už o zastaralý model, pri nosení týchto šošoviek nemá ani pocit suchého oka, ani zahmlené videnie. Určite im zostanem verná.
- žiadne negatíva
Tieto šošovky splnili všetky moje očakávania a v konečnom dôsledku vyjdú najlacnejšie. Hodia sa ľudom, ktorí nosia šošovky každý deň.
pohodlné nosenie, neunavuje oči, jednoduché aplikovanie
spokojnosť
- Skvele šošovky
a
Splna ocakavania
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »