Poradňa Kontaktné šošovky


Autor: | Vložené: 03.12.2014 000 20:27 | Témy: Poradňa Kontaktné šošovky

Poradte mi dobre mesacne sosovky

Dorby den, potrebujem poradit dobre mesacne sosovky, ale nenasla som ziadne, kt. splnaju pozadovane parametre priemer 14,00 a zakrivenie 8,4. Nakolko pracujem s PC kazdy den, mali by byt kvalitne. Dakujem

  • 4. decembra 2014 - Oficiálny zástupca obchodu Lentiamo.sk

    Dobrý deň prajem,

    ďakujeme za Vašu otázku. Žiaľ, na diaľku sa vhodné šošovky odporučiť nedajú. Neodporúčame kupovať šošovky bez predchádzajúcej preaplikácie a konzultácie s kontatkológom. Vyberať šošovky iba na základe číselných parametrov nie je správny postup. Správne by ste ale mali kupovať presne také šošovky, ktoré máte naaplikované od Vášho kontaktológa, pretože veľmi záleží na kombinácii jednotlivých parametrov ako je obsah vody v šošovke, priepustnosť kyslíka alebo samotný materiál, ktorý Vám nemusí vyhovovať. Ak si objednáte šošovky iba na základe číselných parametrov, a mali by ste so šošovkami problém (nebudú vám sedieť a pod.), nie je možné uznať reklamáciu.

    Z mesačných šošoviek s Vami uvedenými parametrami máme v ponuke iba šošovky SofLens 38, avšak pred zakúpením Vám odporúčame ich odskúšať u kontaktológa na skúšobnom páre, aby ste sa presvedčili, či sú pre Vás vhodné.

    V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.


    Prajeme Vám príjemný deň!

    Za tím VašeŠošovky.sk
    Zuzana Morvayová

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.